Zásady ochrany soukromí


Úvod



Když navštívíte naše webové stránky, shromažďujeme o vás informace, které jsou používány pro úpravu a zlepšování relevance reklam, které se vám mohou zobrazovat na našich webových stránkách a na webových stránkách našich partnerů.

Pokud si nepřejete, aby byly informace shromažďovány, je třeba vymazat soubory cookies a vyhnout se používání webových stránek. Níže naleznete více podrobností o informacích, které shromažďujeme, účelu shromažďování a třetích stranách, které mají přístup k těmto informacím.

Vydavatel

Webové stránky vlastní a spravuje:
Dantherm Sp. z o.o.
ul. Magazynowa 5a
62-023 Gądki, Poland
Tel. (0048) 61 65 44 000
Fax (0048) 61 65 44 001
E-mail: sekretariat@dantherm.com


Osobní údaje a jejich využívání



Všeobecné informace

Osobní údaje jsou jakékoliv informace, které mohou být v nějakém rozsahu přiřazeny k vám. Když používáte naše webové stránky, shromažďujeme a zpracováváme řadu položek takových údajů. Tento proces probíhá např. prostřednictvím souborů cookies během běžného přístupu k obsahu stránek, při přihlášení k odběru novinek, odesílání kontaktního formuláře, účasti v soutěžích nebo průzkumech, registraci uživatele nebo odběru, dalšího využívání služeb nebo nákupech prostřednictvím webové stránky.

Obvykle shromažďujeme a zpracováváme následující typy informací: Unikátní identifikace a technické informace týkající se vašeho počítače, tabletu nebo mobilního telefonu, vaši IP adresu, zeměpisné umístění, historii prohlížeče a stránky, na které kliknete.

V rozsahu, v jakém poskytnete svůj výslovný souhlas a informace sami zadáte, zpracováváme také: Vaše jméno, telefonní číslo, e-mailovou adresu, adresu a vaši společnost/organizaci, podobně jako další informace, které výslovně a dobrovolně poskytnete. Toto poskytnutí obvykle souvisí se zadáváním žádostí prostřednictvím kontaktních formulářů, stahováním materiálů, které vám poskytujeme, nebo přihlašováním k odběru novinek.

Informace, které shromáždíme, jsou uloženy a zpracovány zejména v systému CRM společnosti Dantherm.

Účel

Informace jsou používány k vaší uživatelské identifikaci a k poskytování vámi požadovaných služeb, včetně zasílání novinek nebo odpovědí na žádosti. Informace používáme také k optimalizaci našich služeb a obsahu, včetně anonymizovaných statistik, a pro zobrazování reklam na našich webových stránkách a stránkách našich partnerů, o kterých se domníváme, že se pro vás nejlépe hodí, např. jako sponzorovaný obsah na LinkedIn nebo v Google AdWords.

Zabezpečení

Přijali jsme technická a organizační opatření k prevenci náhodného nebo protiprávního zničení, zveřejnění, ztracení nebo znehodnocení vašich údajů a k prevenci před odhalením údajů třetím stranám, zneužitím nebo jiným zpracováním, které by bylo v rozporu s legislativou.

Interval uchovávání

Informace budou uchovávány po dobu povolenou v souladu s právními předpisy a údaje budou vymazány v okamžiku, kdy již nebude vyžadováno jejich uložení. Doba uchovávání závisí na povaze informací a na základu pro jejich uložení. Proto není možné poskytnout obecný časový rámec odstranění dat.

Pokud se přihlásíte k odběru našeho informačního bulletinu, budeme informace o vás za tímto účelem ukládat a zpracovávat, dokud se nerozhodnete odběr odhlásit.

V přehledu v oddílu „Cookies“ níže, naleznete údaje o době platnosti souborů cookie používaných webovou stránkou. Je třeba uvést, že platnost se vypočítává od okamžiku poslední návštěvy webové stránky.

Předávání informací

Údaje týkající se vašeho používání webových stránek, reklam, které jsou vám zobrazovány, a případně, na které kliknete, zeměpisného umístění, zařazení v segmentech podle pohlaví a věku atd. jsou předávány třetím stranám v rozsahu, v jakém jsou tyto údaje známé. O které třetí strany se jedná, zjistíte níže v oddílu „Cookies“. Tyto informace jsou používány pro cílenou reklamu.

V určitých případech mohou být informace předávány dalším společnostem ve skupině Dantherm nebo prodejcům produktů skupiny Dantherm. Takovéto údaje mohou zahrnovat údaje zadané do kontaktních formulářů za účelem poskytování nejlepších možných služeb nejvhodnějších pro příslušnou zeměpisnou oblast.

Využíváme také řadu třetích stran pro ukládání a zpracování údajů. Tyto třetí strany informace zpracovávají pouze pro nás a nemohou údaje používat pro vlastní účely.

Zveřejňování osobních údajů, jako jsou jména, e-mailové adresy atd. může proběhnout pouze s vaším souhlasem. Využíváme pouze služeb zpracovatelů dat v EU nebo v zemích, které dokáží vaše údaje adekvátně chránit.

Vaše práva

Máte právo na informace o tom, jaké vaše osobní údaje zpracováváme. Rovněž máte právo kdykoliv podat námitku proti používání vašich údajů. Máte právo odvolat svůj souhlas se zpracováním vašich údajů. Pokud jsou zpracovávané údaje o vás nesprávné, máte nárok požadovat opravu nebo vymazání těchto údajů. Takovouto žádost můžete podat na adresu: sekretariat@dantherm.com. Pokud si přejete podat stížnost týkající se našeho zpracování vašich osobních údajů, můžete rovněž kontaktovat Úřad pro ochranu osobních údajů.

Cookies

Soubory cookies nebo jednoduše „cookies“ jsou textové soubory, která webová stránka ukládá do Vašeho počítače nebo jiného zařízení používaného za účelem prohlížení internetu. Tyto soubory umožňují webové stránce rozpoznat prohlížeč, který webovou stránku navštěvuje nebo do nich uložit nastavení nebo jiné informace.

Dantherm Sp.z.o.o. používá cookies na jejich webové stránce za účelem zlepšení jejího provozu a stejně tak jako pro nabízení různých služeb a funkcí pro své zákazníky. Uživatel může zablokovat nebo omezit používání souborů cookies prohlížečem, nicméně to může vést k omezení využití některých funkcí webové stránky. Webová stránka MCS používá cookies, které slouží k mnoha účelům, zahrnující ukládání informací poskytovaných uživatelem při prohlížení stránky, shromažďování informací o tom, jak si uživatel stránku prohlíží, což zahrnuje obsah na který uživatel během prohlížení kliknul. Tyto soubory cookies mohou být předány poskytovatelům nástroje web analytics, ale jsou použity výhradně pro účely spojené s vylepšením provozu naší webové stránky.

Cookies sledují informace o tom, co si uživatel na stránce prohlíží, což nám umožňuje personalizovat speciální nabídky nebo informace, které jsou spojeny se zájmy uživatele.

Všechny webové prohlížeče umožňují zablokovat a vymazat cookies. Pro více informací o managementu složek cookies, navštivte naši záložku pomoc.